Puhdasta ruokaa

VASTUULLISUUS

Kaikki tuoreet salaatit ja kasvikset sekä salaattisekoituksemme on valmistettu Suomessa, omilla tehtaillamme. Koko tuoreketjussa pelloilta SalaattiMestari kärryyn, tavoitteenamme on tehokkuus ja laatu niin tuotekehityksessä, logistiikassa, kasvisten käsittelyssä sekä pakkaamisessa. Olemme Suomen ainoa salaattitehdas, missä koko tuoreketju tapahtuu omassa talossa, tämä mahdollistaa hävikin minimoinnin.

KERÄÄ NIIN PALJON KUIN HALUAT TAI NIIN VÄHÄN KUIN HALUAT

SalaattiMestarin käyttäjänä sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa hävikkiin: nyt sinun ei tarvitse ostaa kokonaista salaattikerää ja sipulia, tai purkillista oliiveja ja juustoa vaan voit ottaa juuri tarvitsemasi määrän. Näin puolet porkkanoista eivät nahistu jääkaappiin ja rintafileet eivät päädy nekään jäteastiaan.

Salaattibaarista herkut

HETKEEN KUIN HETKEEN

Sinä olet SalaattiMestari. Kärrystä keräät nopeasti juuri sinulle sopivat kasvikset ja hedelmät, proteiinit, aterian osat tai jälkiruoat! Löydät monipuolisesti puhtaita raaka-aineita, joista pystyt keräämään juuri omanlaisesi herkun.

Sinulle jää aikaa yhdessä oloon ja harrastuksille, kun säästyt kuorimiselta ja pilkkomiselta. SalaattiMestari tarjoaa erinomaisia tuoreita raaka-aineita oikoreitiksi kokkailuun tai aterian lisukkeeksi. SalaattiMestari kulkee mukana mihin menetkin; töihin, luennolle, harrastuksiin, kotiin tai junaan, hyvinvoinnista tinkimättä!